HARDSTYLE, RAW HARDSTYLE & HARDCORE

DESNAR

Hardere stijlen met een rauw randje. DESNAR.

Een impulsievere en passionelere verschijning dan DESNAR zal je niet gauw aantreffen achter de draaitafels. Zijn energieke aanwezigheid motiveert iedereen op de dansvloer om de tent volledig af te breken: iedereen gaat via het dak weer naar buiten, waardoor locaties de volgende dag een nieuwe fundering kunnen gaan aanschaffen. Na de release van zijn allereerste EP bij Hardcopy Recordings ging het snel bij Sander: ook zijn tweede EP ontving lovende recensies van collega’s en fans. Onlangs maakte hij een officiële remix voor Minus Militia-lid Crypsis, die door nagenoeg elke collega-dj wordt gedraaid.

DESNAR heeft ondertussen tracks gereleased bij alle grote labels in de hardstyle scene, waaronder A2 records en MINUS IS MORE. DESNAR released nu bij de vaste thuisbasis van Dirty Workz Anarchy!

Momenteel verovert DESNAR alle clubs en festivals met zijn onderscheidende rauwe en energieke sound! Iedere set is een uitgekiemd kunstwerk waaruit zijn oneindige passie voor hardere stijlen overduidelijk naar voren komt. Of het nu hardstyle, raw hardstyle of hardcore is: DESNAR staat gelijk aan 100% afbreekgarantie.

DESNAR CREATES COMPLETE DISORDER WITH HIS MINDBLOWING KICKS

vind DESNAR op

SOCIAL MEDIA

     

bekijk een

VIDEO

beluister de

OFFICIAL REMIX VOOR CRYPSIS

beluister de

DESORDER EP